Na het aanmaken van een factuur in uw inkomstenblad, kunt u deze selecteren uit de keuzelijst in uw factuur/offerte lay-out.

Indien u deze niet kunt selecteren, kan dit de volgende oorzaak hebben:


Het programma is nog niet volledig doorgerekend ná uw invoer in het inkomstenblad, dit gebeurd sowieso elke keer bij het openen van EasyAdmin, echter kan deze handeling ook handmatig doorgezet worden met de toetsencombinatie (op een Windows PC): CTRL+ALT+F5. Deze sneltoetscombinatie ververst de gegevens in het programma. 


In sommige gevallen kan het voorkomen dat deze toetsencombinatie niet goed werkt, omdat uw computerleverancier waarschijnlijk software op uw computer heeft gezet welke sommige snelkeuzes in de weg kan staan. U kunt deze optie ook handmatig selecteren via de Excel optie: [Data of Gegevens] -> [Vernieuwen]. Hierna zou uw bestand juist doorgerekend moeten worden.


- Heeft u helemaal geen keuzeveld in uw factuur? Dan is er vermoedelijk iets niet goed gegaan tijdens het overzetten van uw factuur lay-outs middels de Updatertool. De keuzevelden dienen dan handmatig hersteld te worden.

U kunt dan het beste contact met ons opnemen, zodat wij dit direct voor u kunnen herstellen.