Neem de volgende stappen om een factuur als PDF op te slaan:

1. Ga wanneer nodig naar de factuurlay-out

2. Selecteer de gewenste factuur

3. Klik op bestand en kies opslaan als

4. Er verschijnt een nieuw scherm. Kies bij de onderste keuzelijst de keuze PDF (dit is een van de onderste items in de lijst).

5. Bekijk ook of in de “opties”, welke u kunt bekijken na het kiezen voor PDF-opmaak, goed staan. Hier moet -geselecteerde bladen- gekozen zijn.

6. Geef uw factuur de gewenste naam (bijvoorbeeld het factuurnummer).

7. Klik op opslaan

Uw factuur is nu opgeslagen als PDF deze PDF kunt u desgewenst aan uw klant e-mailen.