EasyAdmin blijft een Excelbestand waarbij wellicht een storing kan optreden door verschillende redenen:

- Verkeerd gebruik van knippen en plakken uit andere Excel bestanden

- Verslepen van cellen waardoor koppelingen/formules aangetast kunnen worden (#VERW melding)

- Verkeerde invoer van gegevens (#WAARDE melding)

- Overige oorzaken.

Het beste wat u dan kunt doen is uw EasyAdmin bestand per e-mail (als bijlage) naar ons op te sturen.

Zo kunnen wij bekijken wat het probleem is; en waar mogelijk deze gelijk kosteloos herstellen.

Wij zullen uiteraard 100% vertrouwelijk omgaan met uw reeds ingevulde gegevens, en deze na herstellen direct verwijderen.