Indien u de onderstaande melding krijgt bij het openen van de updatertool:

Dit probleem wordt in gevallen veroorzaakt door een strengere beveiliging van macro bestanden in specifieke versies van Excel.

U kunt dit omzeilen door in uw verkenner naar het updaterbestand te gaan (Deze heet: EasyAdmin-Updater 14.0.xlsm).

U klikt dit bestand aan met de rechtermuisknop en kiest eigenschappen.

Er opent een nieuw schermpje en hier ziet  u onderin "blokkering opheffen uitgeschakeld staan.

U vinkt dit aan. Hierna zou u de updater weer zonder problemen moeten kunnen gebruiken.